Kinderfeestjes Terug naar Homeparty's

Wil je eens iets anders?

Nodig dan een yamiemamie miss uit op je kinderfeestje: zij komt met alle benodigdheden van tafelkleed, schortjes en koksmutsen tot cupcakes, rolsuiker, vormpjes, Iedere kindje werkt aan zijn/haar 'taartjes' en na afloop zetten we alle taartjes samen (we werken met een thema) en kunnen de kindjes samen smullen of nemen ze hun kunstwerkjes mee naar huis.De gastvrouw hoeft helemaal niets te doen
prijs hiervoor 150 euro/10 kids (per extra kindje 5 euro erbij) max 14 kids, indien meer gelieve te mailen naar info@yamiemamie.be voor prijsofferte.


Leeftijd voor de kindjes is vanaf 6-7 jaar, het enige dat u moet voorzien is een tafel om aan te werken. Een kinderfeestje duurt ongeveer 1.5u.

Er is ook een mogelijkheid om een kinderpakket te bestellen zodat u zelf met de kindjes aan de slag kan.Dit is interessant ook voor jongere kinderen.
Een kinderpakket omvat cupcakemix, hoesjes voor de cupcakes, een aantal pakjes suikerfondant, kaarsjes,vompjes afhankelijk van het gekozen thema,10 koksmutsen,uitlegblaadjes. Makkelijk haalbaar zonder voorkennis.
prijs voor dit pakket 65-70 euro
Meer info mail naar info@yamiemamie.be kindjes brengen dan zelf schortjes en deegrol mee van thuis.2008-2009 Een realisatie van ELMORE bvba